Krémová polévka z pečené zeleniny s krutonky a parmazánovým chipsem
Pokud dáváte přednost krémovým polévkám, je tento recept pro vás jak stvořený. Polévka z pečené zeleniny je plná chuti a díky batátu je příjemně nasládlá. Podáváme ji s krutonky, ozdobenou křupavým parmazánovým chipsem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 986 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,78 g |
Tuky | 63,66 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 57,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová polévka z pečené zeleniny s krutonky a parmazánovým chipsem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6wB
Moje poznámka
Krémová polévka z pečené zeleniny s krutonky a parmazánovým chipsem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6wB
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 21 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 13 minutami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 9 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 9 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 9 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 11 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 11 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová pečená polévka,
kremove polevky
Suroviny:
batáty,
brambory,
mrkev,
kedlubna,
kapustičky,
sůl bylinková,
vývar zeleninový,
pepř bílý mletý,
olej olivový,
smetana,
petržel,
sýr parmazán strouhaný,
chléb,
olej
Komentáře (5)