Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový paprikáš

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Luucca Luucca

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 161 kJ /
756 kcal
Bílkoviny104,71 g
Tuky22,34 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy30,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme maso a cibuli, vše nakrájím na kostky. Krok 2: Na sádle orestuji cibuli do hněda, přidám maso a chvilku restuji. Potom přidám mletou papriku a ostatní koření (pepř, nové koření, bobkový list) a sůl.
Přidám protlak a podliji vodou nebo vývarem (cca 0,5 l). Pozvolna vařím. Krok 3: Až je maso měkké, přidávám kapii na proužky a zahustím zásmažkou (sádlo + hladká mouka). Provařím asi 10 minut a podle potřeby dochutím solí, pepřem.
Zakysanou smetanu přidávám až na talíř.
Podávám s těstovinou nebo knedlíkem.

Zveřejněno 7. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKJE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yKJE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plecko vepřové, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, koření nové koření mleté, bobkový list, protlak rajčatový, smetana zakysaná, kapie, cibule, sádlo, mouka hladká, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu