Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,68 g |
Tuky | 13,26 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 94,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Qz
Moje poznámka
Česnekové smotky z vepřového masa na bramborách a zelí v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Qz
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 19 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 6 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 6 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 7 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 8 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 10 hodinami
Tématické fráze:
česnekové zelí,
kuřecí maso na bramborách a zelí,
zelí na sladkokyselo,
slezske smotky,
hlavkové zelí na sladko,
vepřové maso v zelí,
recepty z veproviho masa,
veprove maso zeli,
vepřové na bramborách,
veprove maso na cesneku,
vepřové maso na bramborách,
vepřové maso na zelí,
brambory se zelim a masem,
zelí,brambory, maso,
veprove maso v ph,
ph recepty maso na brambory,
veprove maso dietně,
recepty veproviho masa,
vepřové na zelí,brambory,
brambory zelí vepřové maso
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
česnek,
brambory,
zelí hlávkové,
vývar
Komentáře (13)