Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,98 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 181,91 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brokolicu rozoberieme na ružičky a vo vode povaríme 3 minúty. Scedíme a trocha vývaru odložíme.
Krok 2: Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu.
Krok 3: Pridáme na tenšie kolieska narezané batáty a krátko orestujeme. Vložíme ružičky brokolice, okoreníme, osolíme, podlejeme cca 2 lyžicami vývaru z brokolice a 10 minút podusíme, kým sa voda nevyparí.
Krok 4: Filety rýb osolíme a okoreníme.
Obalíme ich v rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 5: Filety podávame so zeleninou.
Obalíme ich v rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 5: Filety podávame so zeleninou.
Zveřejněno 7. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Moje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 9 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 2 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brokolice,
batáty,
cibule červená,
olej,
lupínky kukuřičné,
vejce,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (3)