Celerová polévka s mrkví a paprikou
Vydatná polévka plná zeleniny, která s pečivem lehce nahradí oběd či večeři. Lahůdkové droždí se používá na zvýšení biologické hodnoty jídla. Přidá jídlům plnou a výraznou chuť. Je vynikajícím pomocníkem při vegetariánském vaření.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 145 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,03 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 25,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Moje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 17 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 18 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 1 hodinou
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 8 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 9 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 9 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 10 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 10 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 12 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 14 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
celer,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
brambory,
pasta rajčatová,
sůl,
pepř mletý,
droždí lahůdkové,
cibulka,
libeček
Komentáře (4)