Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Kdoulový kompot, ať už čerstvý nebo jako zavařenina, je lahodný způsob, jak si vychutnat podzimní sklizeň tohoto aromatického ovoce. Jemná sladkost a unikátní chuť kdoulí, které se při vaření krásně rozvoní, vytváří ideální doplněk k dezertům či masu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KRK
Moje poznámka
Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KRK
Nejnovější recepty
Roláda s kopřivami
Přidáno před 1 hodinou
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 5 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 16 hodinami
Jidášky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 33 minutami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 40 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 1 hodinou
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 1 hodinou
Pečené medvědí brambory
trdlo před 4 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 4 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 4 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 4 hodinami
Tématické fráze:
gdoule,
kdoule jak zpracovat,
jak zpracovat kdoule,
kdoule recepty,
gdoule zpracování,
gdoule kompot,
gdoulový kompot,
zpracovani kdouli,
kompot z gdoulí,
kdoule zpracování,
zpracovànì kdoule,
kdoulové želé,
zpracování gdoulí,
dulovy kompot,
true,
kompot z gdoule,
kdoulový koláč,
jak zpracovat gdoule,
kdoule recept,
keř gdoule
Suroviny:
kdoule,
skořice,
koření hřebíček,
lusk vanilkový,
kyselina citronová,
voda,
cukr krystal,
ocet
Komentáře (25)