Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z pečeného kuřete

Hodnocení receptu je 4,7 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso obereme z kostí a nakrájíme na menší kousky. Cibuli, celer a okurky nakrájíme na jemné kostičky a přidáme k masu. Zakápneme sójovou omáčkou, opepříme a spojíme majonézou. Krok 2: Necháme uležet v lednici a při podávání posypeme posekanými mladými lístky celeru.

Zveřejněno 27. 2. 2015

Poznámka autorky 1974andrea

Taky vám někdy zbyde třeba jedno stehno od oběda a už na něj nemáte chuť nebo je toho i pro jednoho málo? Zkuste tento salát, je moc dobrý a hned hotový :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pečeného kuřete

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N2Bz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pečeného kuřete

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N2Bz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

1974andrea: ten koment predtým je proste o ničom...:-8 ja šaláty robím často všelijaké, práve zo zvyškov pečeného kuraťa je skvelý. Ohrievané pečené stehno na druhý deň nikomu nechutí. A v takomto šaláte je to skvelá záležitosť.

petrczyz27: Zajímavé. A majonéza tam nechyběla? ;-)

zujali: Suché jak cesta, hnus.

Dobrý nápad. Ukládám :-)

Hana Králová:Není zač, jsem ráda, že chutnalo;-)

Hana Králová 5. 6. 2015 14:52
Díky, moc nám chutnalo.

:-p krása:yes::-K

Nádhera :yes:

Pěkný recept a skvěle naservírováno:-p+:yes: dělávám podobně.

zuzun:To abych odlehčila svědomí, tak jsem si k tomu dala celozrnný kornspitz:-D

Pussynka: Tak ho tam prostě nedáš anebo dej trochu bulvového, ten bych nastrouhala;-)

Andy, čím můžu nahradit řapikatý celer, když zrovna nemám? :-//

Bod muzu dat hned:yes:, delam podobny, jen davam jogurt s horcici a nekdy i kecup. Dobre je to taky s rajcaty. Opravdu skvely zpusob jak nalozit se zbylym kuretem. A ten seminkovy rohlik me prijde moooc sypmaticky:-*

Pěkný salátek, kuře občas zbyde . Ukládám a určitě brzy vyzkouším :yes:

Jo, tak takové salátky já můžu :-):yes:+

Tématické fráze:
kuřecí salát z pečeného kuřete, salat z peceneho kurete, salát z pečeného kuřecího masa, salát z pečeného masa, nejlepší salát z pečeného kuřete, salat s peceneho kurete, salat z kurete, když zbyde pečené kuře, salat z kureciho masa, co z pečeného kurete, salat pecene kure, když zbyde kuře, recepty z pečeného kuřete, kuřecí salát z pečeného masa, salat z grilovaného kuřete, recept na salát z pečeného kurete, pečené kuře salát, recept na kuřecí salát, salát s pečeného kuřecího masa, kuřecí salát

Suroviny:
cibule, okurky sterilované, celer řapíkatý, majonéza, sojová omáčka světlá, pepř

Přidat fotografie receptu