Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Šťavnaté vepřové plátky, pomalu vařené v aromatické omáčce, se rozplývají na jazyku. Pomalé vaření zajišťuje, že maso bude krásně měkké a dokonale prolnuté s chutí omáčky. Tento pokrm je ideální volbou pro rodinné večeře nebo když si chcete dopřát něco opravdu výjimečného.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 806 kJ / 1 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,28 g |
| Tuky | 92,27 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 1,39 g |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,95 g |
| Sacharidy | 26,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9xK
Moje poznámka
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9xK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 6 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 7 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
cibule,
nožička vepřová,
okurky sterilované,
hořčice plnotučná,
lák z okurek,
smetana na vaření,
mouka hladká,
olej,
pepř mletý,
sůl,
vejce
Komentáře (8)
Také raději používám smetanu ke šlehání,ale lednice mi nabídla pouze tu na vaření.A přiznám se,tu zápražku se mi nechtělo dělat