Květákovo-fazolková polévka
Připravte výbornou polévku plnou zeleniny. V teplých dnech se může klidně stát i náhradou lehkého oběda. Stačí přidat kousek křupavého pečiva. Květák, fazolky, cibulka i zásmažka pak dají této polévce tu správnou letní chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 607 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,54 g |
Tuky | 18,60 g |
Vláknina | 19,95 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 33,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo-fazolková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VQ5
Moje poznámka
Květákovo-fazolková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0VQ5
Nejnovější recepty
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 25 minutami
Malinová bublanina
Přidáno před 42 minutami
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 11 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 1 hodinou
Nejlepší špenát
joanam před 4 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 8 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 9 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 9 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 17 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 22 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 22 hodinami
Tématické fráze:
fazolková polévka,
žlutý květák,
květákovo-fazolová polévka,
jarní fazolková polévka,
květákovo fazolová polévka,
květákovo hrachová polévka,
polévka květáková s fazolkami,
květákovofazolková polévka,
nažloutlý květák,
jak nejlépe fialový květák,
fialový kveták recepty,
babicovy dobroty. recepty . cibulkový koláč
Suroviny:
květák,
fazolky zelené,
mrkev,
cibulka jarní,
vývar zeleninový,
máslo,
mouka hladká,
libeček,
petrželka,
sůl
Komentáře (14)