Minestrone krémové
Krémová minestrone je lahodná italská polévka, která v sobě spojuje bohatou chuť čerstvé zeleniny a jemného krému. Tato hustá polévka je ideální volbou pro chladné dny, kdy potřebujete něco zahřívacího a zároveň sytého.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 915 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,14 g |
Tuky | 65,54 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 109,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu (mladou neloupeme a necháme i vnitřek), oloupaný a vyčištěný patizon a ostatní zeleninu očistíme, mrkev nastrouháme a osmahneme na oleji.
Krok 2: Přidáme ostatní zeleninu nakrájenou na kostky.
Vaříme asi 10-15 minut. Pak přidáme vločky a vaříme dalších 5 minut. Krok 3: Vše ochutíme solí a pepřem. Po změknutí zeleniny vše rozmixujeme a vlijeme větší část šlehačky.
Vaříme asi 10-15 minut. Pak přidáme vločky a vaříme dalších 5 minut. Krok 3: Vše ochutíme solí a pepřem. Po změknutí zeleniny vše rozmixujeme a vlijeme větší část šlehačky.
Zveřejněno 21. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minestrone krémové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWMx
Moje poznámka
Minestrone krémové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWMx
Nejnovější recepty
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Malinové "obrázky"
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 7 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno před 21 hodinami
Domácí čokoládový likér
Přidáno před 23 hodinami
Květáková polévka se šunkou a červenou čočkou
Přidáno 20. 12. 2024 13:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 1 hodinou
Základní krémové rizoto
Zizalinka před 2 hodinami
Vepřové nudličky se zeleninou
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter
Slavista62 před 6 hodinami
Vosí hnízda
Jiří před 6 hodinami
Punčové řezy
Viera65 před 17 hodinami
Rychlé sádlové housky
magdalenka před 22 hodinami
Houbový kuba
Jarda1972 před 22 hodinami
Polévka z kysaného zelí s houbami
Kajkajak 20. 12. 2024 14:22
Suroviny:
cuketa,
patizon,
mrkev,
brambory,
cibule,
vločky ovesné,
olej,
česnek,
vývar drůbeží,
šlehačka,
sůl,
pepř bílý mletý,
rajče sušené v oleji,
rohlík,
šlehačka
Komentáře (2)