Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.

Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Banánové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 17 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žebrácké karbanátky
Glapet před 20 minutami
Jednoduchá fazolová polévka
Miluska56 před 28 minutami
Teplý čočkový salát
wimra před 36 minutami
Troubový guláš
Jesterkovic před 54 minutami
Těstoviny s brokolicí a sýrovou omáčkou
lendlova.j před 54 minutami
Piškot s jahodovým džemem
Diesel před 1 hodinou
Plněné masové koule v grilu
Glapet před 2 hodinami
Bezlepkové zelné placky - zelňáky
martdol@seznam.cz před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Sehrezada před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lenkapece před 2 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (35)