Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí treska v majonéze

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katarinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 818 kJ /
435 kcal
Bílkoviny91,48 g
Tuky2,77 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Spravíme nálev zo soli, cukru a octu (ako na šalát, ale menej silný). Krok 2: Pridáme koreniny, necháme zovrieť. Vložíme rybu a pozdĺžne prekrojenú mrkvu. Krok 3: Rybu po chvíli vyberieme, mrkvu necháme uvariť domäkka. Krok 4: Rybu vidličkou popučíme, zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou a najemno nastrúhanou uvarenou mrkvou. Krok 5: Zmiešame s majonézou. Krok 6: Prilejeme trocha vývaru a podľa chuti dochutíme. Krok 7: Necháme do druhého dňa stuhnúť.

Zveřejněno 20. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí treska v majonéze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73gw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí treska v majonéze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73gw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Jedna majonéza je kolik majonézy? Dnes jsem v supermarketu viděl majonézy různé: 210g, 250g, 380g a 500g, a to jsem se nedíval na to prťavé balení v plastovém pytlíčku. A to všechno je jedna majonéza.

Veronika.Hrozna: Děkuji za informaci. V plastových pytlíčcích jsou tatarky i majonézy, alespoň u nás ano.

Zobrazit starší odpověď

Vynikající pochoutka, je to mnohem lepší než pomazánka z makrely nebo z rybiček v oleji.

Takovouhle pomazánku děláme už dlouho, k´je fakt dobrá. U nás jsou pomazánky hodně často, já si s nima ráda hraju.

Taky se přidávám a bodíkuji;-):yes::yes:

Pomazánka je moc dobrá, dřív jsme ji dělali často jako náhražku za humrovou. Posílám bodík:yes:

Tématické fráze:
salat z tresky, treska šalat, majonéza recept, tresci salat, salát treska, treska salat recept, treska recept, salát z tresky s majonézou, treska recepty, salat treska recept, treska salat recepty, treska s majonezou, pohlreich treska, recept na tresku, pomazánka z tresky, recept treska salat, recept salat treska, salat z tresky v majoneze, salat z tresky recept, salat s tresky

Suroviny:
treska, cibule, mrkev, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cukr, sůl, ocet, majonéza

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu