Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku
Pokud připravujete k obědu pokrm z vepřových srdcí a máte hodně ořezaných kousků, připravte z nich polévku. V tlakovém hrnci je vývar hotový během 40 minut, a téměř bez práce. Stačí jen přidat zeleninu a oblíbenou zavářku.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Qo
Moje poznámka
Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Qo
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 45 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 9 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 19 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 43 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
bulva celerová,
cibule,
česnek,
pepř,
koření nové koření,
libeček,
sůl,
voda
Komentáře (2)