Olivová tapenáda
Tapenáda je oblíbeným jídlem v jižní Francii a Itálii, které se tradičně podává jako pomazánka na topinkách nebo jako dip k zelenině. Tento šťavnatý a aromatický pokrm si na opečeném pečivu můžete sami vychutnat.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 571 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 32,68 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 13,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Olivová tapenáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPlX
Moje poznámka
Olivová tapenáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPlX
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 18 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s rýží
oligarda před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Andelatriskova před 2 hodinami
Slovenská vánoční kapustnica
Fitulka před 3 hodinami
Maminčiny palačinky
Fitulka před 3 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wikki před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
ilkanna@seznam.cz před 6 hodinami
Jablečný perník
jalamo před 6 hodinami
Domácí těsto kataifi
Josef12099 před 6 hodinami
Jidáše, jidášky…
Iwana666 před 7 hodinami
Tématické fráze:
tapenáda z černých oliv,
olivova topenada,
olivová pasta,
topenada,
tapinada,
rajčatová tapenáda,
olivová pasta recept,
olivová pomazánka,
tepenáda,
tapanáda,
tapenáda z černých oliv recept,
tapenara,
pasta z oliv recept,
olivová tepenáda,
terpenada,
pasta z cernych oliv recept,
pomazánky,
kapenada,
topenáda z oliv,
tarpenáda
Suroviny:
česnek,
olivy,
kapary,
petržel,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (20)