Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánský bůček z PH

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iljusa Iljusa

Snadný

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 360 min

360 min (360 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 059 kJ /
4 316 kcal
Bílkoviny179,24 g
Tuky368,18 g
Vláknina14,22 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 743 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy36,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kameninové nádoby dáme olej, cibuli, česnek zlehka a necháme zesklovatět. Krok 2: Maso (nakrájené na plátky zhruba 1,5 cm) opečeme, přidáme zeleninu, protlak, ostatní ingredience, víno a vodu. Krok 3: Hrnec zapneme na 6 hodin. Poté servírujeme s chlebem, pivem.

Zveřejněno 21. 6. 2009

Poznámka autorky Iljusa

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cikánský bůček z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmg2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cikánský bůček z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmg2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Zuzana Machajova:jak ti na to nechytá magnet ,tak máš hlinik nebo oblevaný květinač.

Díky moc. Radšej to budem robiť na panvici a preložím do PH

chocolate 9. 1. 2011 14:13
Zuzko, podle toho, co jsem o vašem PH našla, by měl mít kameninovou nádobu.Každopádně stačí maso a ostatní ingredience opéct na pánvi, dát do PH a je to stejné.Výhoda je jen v ušetření jedné špinavé pánvičky.

Dievčatá, prosím o radu. Pomalý hrniec mám už pár rokov, ale neviem rozdiel medzi kameninovou nádobou, ktorá sa dá použiť i na predprípravu na plyne, alebo na predpečenie a keramickou nádobou. Ja totiž neviem akú nádobu mám. Papiere ktoré som dostala pri kúpe už nemám. Ph mám Rival Crock pot. To jedlo už na pohľad vyzerá lepšie, keď je to predpečené. Díky za radu.

:yes::yes::yes:

Iljuško dne jsem dělala k obědu tuto dobrotu, bylo to skvělé:-p:-p:Cibulku jsem ani nesmažila před pomalením a myslím, že to vůbec nevadilo.:-p:-p

Já chci takyyy;-(;-(;-(, tak aspoň bodík no....:yes::yes:

Irrenko - tím, že jsi si objednala kameninovou nádobu - můžeš jí používat na plyn. sporáku, v troubě i do mrazáku (když se ti tam vejde) a nemělo by se nic stát. U mne to tak funguje. Už nyní vím, že je zbytečné bůček opékat, normálně při vaření vše nandej do nádoby - nech jen zesklovatět cibulku a zapni.
Přeji hodně zdaru při vaření :-K

Gabino - Jani R - nejste sami - také jen mohu pohledem se kochati :-D;-)

Gabina nejsi sama:-(

Iljušo, normálně tady polykám nasucho;-( :yes:

Iljuš prosím tě v té kameninové nádobě opečeš ten bůček, nebo zvlášť a ještě prosím, může se ta kameninová nádoba dát na plynový hořák?Ještě tento týden mi má hrnec dorazit, takže já s ním nemám ještě žádné zkušenosti.:-?:-?Tenhle recept se mi moc zamlouvá, chtěla bych ho hned vyzkoušet.:-))

Bodík!:yes: Cokoli, v čem je paprika je moje!:-p Udělám taky v pekáči v troubě. Už se těším!;-)

Bože, bůček, pivečko..mňam!!;-):-p:yes:+

Bibinko, dala jsem jim k tomu chlebíček, Honzík (mladší syn) prohlásil, že by mu stačila jen ta omajda a chleba.
Jestli mohu doporučit dáreček k Vánocům - napište si o PH, jsem z něho úplně :-O. Můžete se plně věnovat koníčkům (zahrádka, procházky....) a tam se to vše hezky uvaří, přijdete a můžete servírovat ;-)V mém případě příjdu z práce a mám hotovo ;-)

Načíst další komentáře (5)

Tématické fráze:
pečený bůček v pomalém hrnci, bůček v pomalém hrnci, pomalý hrnec recepty bucek, kameninový hrnec, bůček na pánvi, kameninový pekáč, cikánský chléb, recepty z bůčku, buček v troubě, bůček v ph, pomalu pečený bůček, bůček recept na pánvi, bůček recept, cikánský hrnec, pečený bůček v ph, cikáni foto, vaření bůček, cikánský pečený bůček, recepty ph, buček z pomalého hrnce

Suroviny:
bůček, paprika, rajče, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, omáčka worcesterová, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, chilli, paprika sušená sladká, koření gulášové, kmín celý, voda, olej

Přidat fotografie receptu