Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,35 g |
Tuky | 49,62 g |
Vláknina | 47,94 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 123,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steaky s gratinovaným fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/60DN
Moje poznámka
Kuřecí steaky s gratinovaným fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/60DN
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 3 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 18 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 20 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 5 minutami
Hrníčková bábovka
káťa před 26 minutami
Mazanec
VeraStranska před 44 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 50 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 50 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 1 hodinou
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 2 hodinami
Americké kotlety
evikju před 2 hodinami
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak,
steaky recepty,
kuřecí steaky,
kuře s fenyklem,
kuře na fenyklu,
kuřecí maso s fenyklem,
recepty s fenyklem,
fenyklová nať,
kuřecí s fenyklem,
fenykl recepty,
fenykl bulva,
fenykl recept,
fenykl bulvy,
kureci recept na steaky,
steaky,
kuřecí fenykl,
čerstvý fenykl recept na čínu,
fenyklova nat recepty,
fenyklová nať - salát
Suroviny:
steak kuřecí,
koření andalusie,
sůl,
olej slunečnicový,
cibule červená,
cukr hnědý,
žampióny,
bujon kuřecí,
víno červené suché,
rajče sušené,
lupínky mandlové,
feferonka,
fenykl,
sýr parmazán strouhaný,
strouhanka,
fenyklová nať,
pepř bílý mletý
Komentáře (11)