Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená omáčka s medvědím česnekem - k těstovinám

Těstoviny s touto omáčkou by se mohly stát symbolem jara a tradicí v každé domácnosti. Medvědí česnek je jedna z prvních jarních rostlin a jeho svěží a jemně ostrá chuť nás všechny také krásně probudí k životu.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 918 kJ /
458 kcal
Bílkoviny4,94 g
Tuky33,88 g
Vláknina5,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy31,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, zaprášime múkou a osmažíme. Krok 2: Zriedime vodou a paradajkovou šťavou, pridáme mrkvu na jemno nastrúhanú a dobre prevaríme. Krok 3: Ochutíme soľou, korením, príp. aj dosladíme. Krok 4: Vypneme zdroj tepla a vhodíme posekaný medvedí cesnak. Servírujeme ihneď s nejakými cestovinami.

Zveřejněno 10. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QNpL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QNpL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Tak už jsem si vybrala "Hovězí se zelím", fotka nebude, jak už jsem několikrát psala, nemám čím vyfotit:-//

magdalenka: Tak zalovím dál, tam máš príma receptů:-8:-p:yes:

Kačka:daj ,ale nebude to ono.

Kačka: Dej normální česnek ;-);-)

Můžu něčím nahradit ten medvědí česnek, ten nemám:-(:-?
Kdybych normální to už asi nebude ono, že:-?

Bodíka posíkám, o medv+ědím česneku se mi i zdá...;-)

Ďakujem všetkým.
Čoki, najprv som chcela tú mrkvu osmažiť, ale chcela som aj zásmažku, tak som to stvorila takto...;-)

Nooo, tak to by mi moooc chutnalo, Magdalenko. . . :-p:yes:+

Dělám velmi podobně, jen mrkev osmažím na másle, přijde mi chutnější.Do omáčky, nemaje přísun medvědí lahůdky;-), dávám bazalku.+5:yes:

pěkný receptík;-)+1:yes:

Tak ešte nejaký pokus spravím...:-D

Magdi - jen vymýšlej tu u vaření:yes::yes: - v kosmonautice už je přeplněno :-D:-D;-);-)

:-D:-D:-D takhle poránu;-):yes:

spagetka: viackrát sa mi stalo, že som niečo "vymyslela" a pritom to bolo vymyslené...(asi idem vymýšľať v oblasti kozmonautiky, snáď tam uspejem viac)
Peknú nedeľu!

magdi - mé xxxx-té vážné varování :-!,nech to šuple na pokoji :-D:-D:-D, - vynechalas drobet oregana - vážně - mám téměř totožný recept i s tím oreganem a :-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
omáčka z červeného vína, štáva k těstovinám, červená omáčka, těstoviny s medvědím česnekem, hovězí k těstovinám, rychlá omáčka k těstovinám, omáčka z vína, omacka s cerveneho vina, vino k testovinam, kuřecí maso těstovinama recepty, těstoviny s červenou omáčkou, kuřecí prsíčka k těstovinám, omáčky na těstoviny recepty, testoviny s medvedim cesnekem v rajské omáčce, smetanová omáčka s medvědím s česnekem, omáčky k těstovinám recepty, recept omáčka s medvědím česnekem, recepty s medvědím česnekem, recept z medv.česnekem a avokádem, veprova omacka k testovinam

Suroviny:
mrkev, cibule, olej, mouka hladká, česnek mědvědí, šťáva rajčatová, voda, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu