Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 455 kJ / 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,42 g |
Tuky | 5,03 g |
Vláknina | 45,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 112,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka na kyselo s čerstvým libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgNk
Moje poznámka
Čočka na kyselo s čerstvým libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgNk
Nejnovější recepty
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 2 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 37 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 2 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 4 hodinami
Tématické fráze:
čočka po hustu,
čočka na kyselo,
co k čočce,
příloha k čočce na kyselo,
příloha k čočce,
čočka na kyselo recept,
prilohy k cocce,
co si dat k cocce,
co s libečkem,
přilohy k čočce na kyselo,
recepty na čočku na kyselo bez mouky,
červená čočka po hustu,
jak se dela cocka po hustu,
co dát k čočce,
čočka na kyselo vařené vejce,
co dát k vařený čočce,
varena cocka na kyselo,
čočka na kyselo bez jíšky,
čočka a libeček,
cocka na kyselo 10 porci
Suroviny:
čočka,
mouka hladká,
sádlo,
libeček,
česnek,
sůl,
pepř,
ocet
Komentáře (6)