Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Moje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 8 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 12 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 3 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 3 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 4 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 6 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 7 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit svíčkovou,
svíčková recept,
čím zahustit svíčkovou,
svíčková,
jak zahustit omacku,
svíčková v papiňáku,
sražená svíčková,
řídká svíčková,
zahustit svíčkovou,
jak vařit v papiňáku,
čím zahustit krém,
řídká omáčka,
pecena kureci jatra,
jak zahustit krém,
recept na svíčkovovou,
jak loupat jazyk,
veprovy jazyk recept,
čím zahustit řídký krém,
pokrmy ze svickove,
přidáme rozmixovanou zeleninu a vaříme
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
slanina,
hořčice,
mléko,
mouka,
citron
Komentáře (8)