Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 576 kJ / 3 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,76 g |
Tuky | 163,88 g |
Vláknina | 44,92 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 430,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé Mafaldine s cibulí a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgD4
Moje poznámka
Voňavé Mafaldine s cibulí a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgD4
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 51 sekundami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 20 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 11 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 13 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 14 hodinami
Tématické fráze:
reginette recept,
reginette recepty,
testoviny mafalde,
srbské žebírko recept top recepty,
cibule na měsíčky,
těstoviny mafaldine,
nudle mafalde,
zapečené těstoviny mafalde s kuřecím masem, rajčaty a sýrem,
recepty na reginette,
mafaldine s lososem,
nudle s hraskem a rozinkami,
italské těstoviny mafaldine,
mafaldine pasta,
královničky recepty,
mafalde doba vaření,
druhy těstovin mafaldine,
levne řezy miša
Suroviny:
těstoviny mafaldine,
hrášek mražený,
cibule,
česnek,
slanina,
máslo,
olej olivový,
petrželka,
sůl,
parmazán
Komentáře (16)