Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.

Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 10 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 11 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 54 minutami
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 2 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 2 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 3 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 4 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 6 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (35)