Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku osmažíme slaninu, k ní přidáme sádlo a na to dáme osmažit cibulku pokrájenou nadrobno.
Krok 2: Pak přidáme maso nakrájené na větší kostky, necháme je osmažit až se maso zatáhne, dáme mletou papriku, pak přidáme ostatní koření, víno, papriky na proužky, česnek, rajčatové pyré, osolíme, zalijeme vodou, papiňák zavřeme a maso necháme dusit. Pokud je maso koňské, tak dusíme o něco déle, než hovězí.
Krok 3: Papiňák otevřeme, a ragů dochutíme, dosolíme a můžeme ho zahustit, buď chlebem, nebo solamylem, který rozpustíme ve vodě a ještě povaříme.
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
Moje poznámka
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 1 hodinou
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 2 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 1 hodinou
Sedmikráskový sirup
Marylka před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 4 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 5 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
koňské maso recepty,
hovězí krk v papiňáku,
konský guláš,
ragú z hovězího krku,
koňské zadní, recepty,
naložila koňský guláš,
jedla jsem koňský salám,
konský guláš v papináku,
hovězí v papiňáku,
koňské maso na víně,
hovězí na víně v papinaku,
papiňák recepty,
recepty z papiňáku,
vino v papinaku,
konske zadni,
hovězí ragů recept,
hovezi zadni v papinaku,
buřtguláš z koňskeho salámu,
ragu z koňského masa
Suroviny:
kýta koňská,
slanina,
cibule,
česnek,
paprika,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
víno červené,
paprika sušená sladká,
pyré rajčatové,
sádlo,
sůl,
chléb,
voda
Komentáře (22)