Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 427 kJ / 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,86 g |
| Tuky | 45,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 4,80 g |
| Sůl | 11,92 g |
| Sacharidy | 3,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikové lusky, smažené, plněné balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DqQx
Moje poznámka
Paprikové lusky, smažené, plněné balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DqQx
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečené papriky s balkánským sýrem,
smažené papriky,
zapečená paprika s balkánským sýrem,
paprikové recepty,
zapečené plněné papriky sýrem,
plněné paprik,
smažené plněné papriky,
paprykový lusk,
plněné papriky sýrem,
plněné smažené papriky,
paprika plněná sýrem,
smazena paprika,
šarená sůl,
šarena sol,
plnene papriky smazene,
recepty paprykovy lusk,
plněna smažena paprika,
plnene papriky balkánem,
plněné papriky se sýrem,
lusk
Suroviny:
lusk paprikový,
sýr balkánský,
vejce,
sůl,
strouhanka,
mouka hladká,
mikrotenová kapsa,
tuk
Komentáře (16)