Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí gulášová polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 105 min

120 min (15 min příprava + 105 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 701 kJ /
645 kcal
Bílkoviny105,87 g
Tuky7,32 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy34,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu rozpálíme olej, osmahneme cibulku do zlatova až skoro do hněda. Krok 2: Přidáme maso, sladkou papriku, kmín, trochu osmahneme, podlijeme troškou vody a na středním plameni dusíme 10 minut pod pokličkou. Krok 3: Poté přidáme 2 litry vody, mrkev, brambory, petrželku, osolíme a necháme přivést k varu. Poté ztlumíme na menši plamen a vaříme 1 hodinu a půl až 2 hodiny.

Zveřejněno 1. 1. 2012

Poznámka autorky Corall+Emmy 30…

Manzle ma velmi rad tuhle polevku,vzdy ho postavi na nohy jak pri Chripce nebo i opici.

Ta mrkev tomu da zajimavou chut,sladkost a je velmi dobra

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/515Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/515Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Jee Chocolate, to ma opravdu radost ze Vam chutnala. To je muj zamer at hostum chutna. A i znamym.Mam radost:-K

Ráďo, dnes jsem ji vařila a je prostě luxusní.Brambory a mrkev jsem přidala cca v půlce vaření a ani hodina jim nic neudělala, naopak pár rozpadlých kousků polévku lehce zahustilo.A mrkev je tam opravdu výborná.+9

Taky dělám takovouto,ale bez mrkve. Ale proti gustu žádný dišputát. Fotká je úžasná :-p. A kdo si nedovede představit ty brambory po dvou hodinách,tak ať se podívá pořádně na fotku nebo rovnou vyzkouší

Corall+Emmy 30.9.2006: hezké polívečka;-):-):yes:
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly:-O

:yes:

Jinak v puvodnim receptu bylo dat vse naraz a ma to nejaky smysl, ta chut brambor je jina

Tejaja ale ta chut je vyborna,ta mrkev tomu dodava tu chut a i tu sladkost a brambory maji gulasovou chut.

Tak toto je guláš, pri ktorom som s oteckom viedla veľké spory, práve kvôli tej mrkve, nemám varenú rada:-D:-D:-D A on j tam poctivo pchal :-D
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.

Tak jo, jdem na to:-p:-p:yes::yes:

Hmmm, to je krása! Já jsem tak přejezená všeho, že se na jídlo nemůžu ani podívat, ale každopádně plus!;-)

Dekuju,je to silna a dobra polevka. Vyborna ted na zimu

Tak to je přímo luxusní polívečka. Ta by šla u nás na dračku....+1:yes:

Tématické fráze:
gulášová polévka z hovězího, gulášova polévka recept-vareni.cz, luxusní gulášová polévka, gulášová polévka z hovězího masa, gulášová s hovězím, gulášová polévka s hovězím masem, jaké maso na gulášovou polévku, golášová polévka, gulsova polevka, gulášová polévka s mrkví, gulašová polévka příprava, jaké hovězí na gulášovou polévku, hovězí polévka s bramborem, gulášová polévka, polévka hovězí s bramborem, polévka gulášová, gulasova polievka top, golášová hovězí, gulášová polévka z hovězího masa tpo, luxusní gulášová polévka z hovězího

Suroviny:
maso hovězí na guláš, cibule, brambory, mrkev, petrželka, kmín celý, sůl, paprika sušená sladká, olej

Přidat fotografie receptu