Boršč z Arbatu
Výrobě této tradiční ukrajinské pochoutky je zapotřebí věnovat mnoho času, ale nikdo nebude litovat, protože je zkrátka vynikající. Doporučujeme uvařit této polévky větší množství, aby vám nepochybělo.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 129 kJ / 2 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,10 g |
Tuky | 157,20 g |
Vláknina | 49,92 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,34 g |
Sacharidy | 163,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z Arbatu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPox
Moje poznámka
Boršč z Arbatu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPox
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 25 minutami
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 39 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 1 hodinou
Housky - zajíčci
TAkova před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 10 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 11 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 11 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 11 hodinami
Tématické fráze:
arbat praha,
boršč,
pirožky ze slovanského domu,
arbat na příkopech,
boršč recept,
borč-polévka,
boršč z vepřového masa,
arbat hranolky,
top recepty boršč,
boršč bez masa,
nejlepsi borsc,
restaurace arbat,
arbat,
arbat v praze,
restaurace arbat praha,
boršč v jednom hrnci,
boršč ze tří druhů masa,
boršč v praze,
hranolky z arbatu,
borst
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
kýta vepřová,
špek,
kost hovězí,
cibule,
řepa červená,
zelí bílé,
mrkev,
petržel,
celer,
rajče cherry,
protlak rajčatový,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
máslo,
koření nové koření,
bobkový list,
cukr,
ocet,
šťáva citronová,
pepř mletý,
sůl,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (89)