Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 436 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,55 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 14,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Opláchnuté a osušené plátky masa nejlépe přes folii naklepeme a po obou stranách mírně okořeníme solí a pepeřem.
Krok 2: Máslo umícháme s nasekanými bylinkami a rozetřeme na plátky masa. Na každý kus položíme plátek anglické slaniny, zamotáme do závitku a utáhneme nití.
Krok 3: Silnější plátek anglické slaniny a zázvor nakrájíme na drobnější kostičky a cibuli nadrobno.
Krok 4: Do rozehřátého hrnce dáme nasucho osmahnout kostičky slaniny, po chvilce přidáme cibuli se zázvorem a 3 minuty restujeme. Vložíme připravené závitky a necháme je ze všech stran zatáhnout.
Krok 5: Podlijeme 2dl horké vody, rozdrobíme půlku kostky bujónu, uzavřeme poklicí a od doby varu pod tlakem na mírném plameni vaříme 10 minut.
Krok 6: Po ochlazení hrnec otevřeme, závitky s částí “hustého“ odebereme bokem a zbytek šťávy ponorným mixérem rozmixujeme. Ze závitků odstraníme nitě, vožíme nazpět společně s odebranou částí do rozmixované šťávy a prohřejeme. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 20. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí bylinkové závitky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpK6
Moje poznámka
Krůtí bylinkové závitky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpK6
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 10 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 1 hodinou
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 1 hodinou
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 1 hodinou
Housky - zajíčci
TAkova před 3 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 11 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 11 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 12 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 12 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso v papiňáku,
krůtí prsa v papináku,
krutí zavitky,
zavařování krůtího masa,
krůtí plátky v papinaku,
bylinky na krůtí maso,
chvilka pro tebe recepty na krůtí maso,
zavařování hotových jídel v papińáku,
krůtí závitky s bylinkami,
zavařujeme krůtí maso,
kruti stehenni zavitek,
krutí plátky s bylinkami,
jidla z papinaku,
hovězí krk závitky,
jak dlouho se vaří krůtí maso,
kruti stehenni maso v tlakovem hrnci,
stehenní kruti řízky s bylinkami,
krůtí maso v tlakovém hrnci,
krůtí guláš v papinaku,
krůtí závitky nejlepší recept
Suroviny:
stehno krůtí,
slanina anglická,
slanina anglická vcelku,
cibule,
zázvor čerstvý,
bujón slepičí,
sůl,
pepř mletý,
petrželka zelená,
máslo,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (38)