Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,05 g |
| Tuky | 128,57 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 296 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 12,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso dáme do studené vody, přidáme koření, sůl, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka.
Krok 2: Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu.
Krok 3: Mezitím na másle osmažíme pokrájené houby a zvlášť uvaříme nudle.
Krok 4: Měkké maso pokrájíme na kousky.
Krok 5: Na talíře rozdělíme houby, maso a zalijeme vývarem se zeleninou. Posypeme petrželkou. Polévka by měla být hustá.
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Moje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 26 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 54 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 55 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 57 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 57 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 59 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 hodinami
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí polévka,
polevka hovezi,
hovězí hrudí polévka,
hovězí na polévku,
polévka z hovězího žebra,
hovězí hrudí,
hustá hovězí polévka,
polévka z hovězího hrudí,
recept na hovězí polévku,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí polévka z hrudí,
hovězí hrudí recept,
hovězí polévka se zeleninou,
hovězí polívka,
polévka z hovězí hrudi,
polévka hovězí hrudí,
hovězí polévka hustá,
polevka z hovezich zeber,
hovězí polévka recept
Suroviny:
hruď hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
hrášek,
květák,
pórek,
houby lesní,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
máslo,
nudle polévkové,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)