Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 335 kJ / 1 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,39 g |
Tuky | 30,05 g |
Vláknina | 59,44 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 77,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Elx
Moje poznámka
Mořské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Elx
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 5 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 52 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
mražené mořské plody recepty,
mořské plody mražené recept,
jak upravit chobotnici,
jak upravit chobotnice,
mořské plody mražené,
ragu z morskych plodu,
priprava mrazenych morskych plodu,
jak připravit mořské potvory,
jak upravit mořské plody,
recept mořský koktejl,
mušle ve slaném nálevu,
úprava mořských plodů mražených,
krevety v nálevu,
krevety ve slaném nálevu,
morske potvory recept,
mražené mořské plody úprava,
chobotnice úprava pokrmů,
ragú z chobotnice,
mušle v nálevu recept,
mušle ve slaném nálevu recept
Suroviny:
mořské plody,
celer,
cibule,
česnek,
smetana na vaření,
hrášek,
kurkuma,
kopr,
víno bílé suché,
vývar kuřecí,
škrob,
sůl,
olej
Komentáře (30)