Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,80 g |
Tuky | 101,37 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 37,85 g |
Postup přípravy
Smetanu a džem můžeme také přidat na talíř, jako ozdobu.
Příloha - knedlík, krupicové noky...
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Moje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Nejnovější recepty
Piškotový beránek II
Přidáno před 10 hodinami
Jidášky
Přidáno před 10 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 6 minutami
Nadýchaný perník
walnutka před 41 minutami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 45 minutami
Ořechový beránek po babičce
Linda 989 před 1 hodinou
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 11 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 11 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 12 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 13 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 13 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 14 hodinami
Tématické fráze:
zaječí guláš,
gulas ze zajice,
nejlepsí recept na zajíce,
zaječí stehna,
recept na zajice,
jak odblanit zajíce,
zajici stehna,
nejlepsi recepty na zajice,
zaječí maso cena,
cena zajeciho masa,
recept na zaječi gulaš,
zaječí stehna recept,
recepty zaječí maso,
zajíc gulas,
zaječí polévka zakysaná smetana,
recepty zajíc,
nohy zajíce,
kde koupit zajíce,
maso ze zajice,
zajíc stehna
Suroviny:
maso zaječí,
pórek,
cibule,
ocet vinný,
víno červené suché,
voda,
pepř,
jalovec,
mouka,
tuk rostlinný,
maso hovězí,
smetana kysaná,
džem rybízová,
koňak
Komentáře (18)