Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,80 g |
Tuky | 101,37 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 37,85 g |
Postup přípravy
Smetanu a džem můžeme také přidat na talíř, jako ozdobu.
Příloha - knedlík, krupicové noky...
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Moje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 8 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 12 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 58 minutami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 1 hodinou
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 1 hodinou
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 3 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 3 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 4 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 4 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 7 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 7 hodinami
Tématické fráze:
zaječí guláš,
gulas ze zajice,
nejlepsí recept na zajíce,
zaječí stehna,
recept na zajice,
jak odblanit zajíce,
zajici stehna,
nejlepsi recepty na zajice,
zaječí maso cena,
cena zajeciho masa,
recept na zaječi gulaš,
zaječí stehna recept,
recepty zaječí maso,
zajíc gulas,
zaječí polévka zakysaná smetana,
recepty zajíc,
nohy zajíce,
kde koupit zajíce,
maso ze zajice,
zajíc stehna
Suroviny:
maso zaječí,
pórek,
cibule,
ocet vinný,
víno červené suché,
voda,
pepř,
jalovec,
mouka,
tuk rostlinný,
maso hovězí,
smetana kysaná,
džem rybízová,
koňak
Komentáře (18)