Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 310 kJ / 2 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,31 g |
| Tuky | 179,81 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 684 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,37 g |
| Sacharidy | 36,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Moje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí terina,
terina recept,
domácí terina z masa,
masová terina,
drůbeží terina,
recept na terinu,
terina z kuřecího masa,
masová terina recept,
bramborová terina,
kuřecí terina recept,
terina,
teriny recepty,
terina recepty,
masové teriny,
terina z kuřecích prsou,
recept terina,
masová terina recepty,
terina z kuřete,
kuřecí terina recepty,
terina kureci
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
vejce,
bílek,
smetana ke šlehání,
ořechy pistácie,
pepř,
sůl,
máslo,
cibule,
mrkev,
olej olivový,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana,
tymián čerstvý,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vývar kuřecí,
estragon
Komentáře (18)
rebeka:nepasíroval jsem, ale cedil
překrásné dílko, úžasné foto
spagetka: já myslím že ten knedlík by k tomu docela šel, jelikož je k tomu smetanová omáčka
rozmarynaH: mohlo by se to i propasírovat, ale není to nutné, recept uvádím tak jak ho mám napsaný
Zvolím taky ty brambory, ty houskový knedle mi tam nějak neseděj