Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 900 kJ / 1 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,09 g |
Tuky | 6,31 g |
Vláknina | 50,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,18 g |
Sůl | 22,50 g |
Sacharidy | 354,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Moje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 16 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 1 hodinou
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 4 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 5 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 12 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 13 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá kečup,
jak zavarit kecup,
kečup podle babičky,
domácí kečup od babičky,
domácí kečup recept od babičky,
sklenice na kečup,
kecup z okurek,
pikantní kečup od babičky,
babiccin kečup,
kečup jako od babičky,
jak zavarit domaci kecup,
domácí kečup podle babičky,
zavařit kečup,
recept na domácí kečup od babicky,
domácí kečup jen s rajčaty,
domácí kečup bez octu recept,
domácí kečup jak zavarit,
kečup recept dle naší babičky,
domácí kečup jako od babičky,
kečup podle babiček
Suroviny:
rajče,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
ocet,
skořice,
cukr,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření
Komentáře (8)