Můj segedín s domácím knedlíkem
Tento lahodný pokrm pocházející z Maďarska je už i u nás v Česku jako doma. Je to díky šťavnatému vepřovému masu, které získá šmrnc přidáním kyselkavého zelí. Spolu s domácím houskovým knedlíkem připravíme ideální zimní oběd.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,96 g |
| Tuky | 16,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj segedín s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69kl
Moje poznámka
Můj segedín s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69kl
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
segedín,
segedín recept,
recept segedin,
segenin,
recept na segedin,
segetín,
segetín,
recepty segedin,
recept na segetín,
segedin v papinaku,
sekedín,
segegín,
segedin top recepty,
domácí knedla,
segetín guláš,
vepřové maso recepty,
sekedýn,
segedín bez masa,
vyborny segedin,
recepty na segedin
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
vývar masový,
cibule,
sádlo,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (48)
Dvoubarevné knedlíky
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0Dělám též stejný, naučila mě ho babička (slovenka), která ho tak vařila od 30tých let v sudetech