Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Kdoulový kompot, ať už čerstvý nebo jako zavařenina, je lahodný způsob, jak si vychutnat podzimní sklizeň tohoto aromatického ovoce. Jemná sladkost a unikátní chuť kdoulí, které se při vaření krásně rozvoní, vytváří ideální doplněk k dezertům či masu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KRK
Moje poznámka
Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KRK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
gdoule,
kdoule jak zpracovat,
jak zpracovat kdoule,
kdoule recepty,
gdoule zpracování,
gdoule kompot,
gdoulový kompot,
zpracovani kdouli,
kompot z gdoulí,
kdoule zpracování,
zpracovànì kdoule,
kdoulové želé,
zpracování gdoulí,
dulovy kompot,
true,
kompot z gdoule,
kdoulový koláč,
jak zpracovat gdoule,
kdoule recept,
keř gdoule
Suroviny:
kdoule,
skořice,
koření hřebíček,
lusk vanilkový,
kyselina citronová,
voda,
cukr krystal,
ocet
Komentáře (26)
zahradkarskaporadna.cz/clanek-296961-vypestujte-si-na-zahrade-kdoulovec-nenarocny-ker-s-peknymi-kvety-a-dekorativnimi-plody#GeneratedCaptionsTabForHeroSec
Magduška.. moc se mi to líbí.. ale ani medveď, ani lišky, ani kdoule.. to tu nemamo