Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,52 g |
| Tuky | 35,43 g |
| Vláknina | 35,42 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 515 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 167,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce.
Krok 2: Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne.
Krok 3: Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut.
Krok 4: Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme.
Krok 5: Kapra podáváme s kaší.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Moje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
jana rybářová,
jana rybářová,
brambory s mrví,
smažíme kapříka k k obědu,
¨¨kapr s kaší,
dort podkova pro rybáře,
dort podkova pro muže,
marcipánový žralok na dort,
kapr na ostro,
rybářova bašta recept,
recept na stredni podkovu,
jana rybářová dorty,
rybarova,
celer s kaší recepty,
smazeny kapr podkovy
Suroviny:
kapr,
med,
olej olivový,
tymián,
chilli,
limetka,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
olej,
brambory,
mrkev,
celer,
česnek,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře
Colombo65:mě taky
Dnes mají snad všichni rybky k obědu