Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,52 g |
| Tuky | 35,43 g |
| Vláknina | 35,42 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 515 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 167,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce.
Krok 2: Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne.
Krok 3: Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut.
Krok 4: Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme.
Krok 5: Kapra podáváme s kaší.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Moje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 11 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
jana rybářová,
jana rybářová,
brambory s mrví,
smažíme kapříka k k obědu,
¨¨kapr s kaší,
dort podkova pro rybáře,
dort podkova pro muže,
marcipánový žralok na dort,
kapr na ostro,
rybářova bašta recept,
recept na stredni podkovu,
jana rybářová dorty,
rybarova,
celer s kaší recepty,
smazeny kapr podkovy
Suroviny:
kapr,
med,
olej olivový,
tymián,
chilli,
limetka,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
olej,
brambory,
mrkev,
celer,
česnek,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře
Colombo65:mě taky
Dnes mají snad všichni rybky k obědu