Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 097 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,66 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 49,20 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 34,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWwA
Moje poznámka
Omáčka Velouté s přidáním řapíkatého celeru, houbami a kyselých okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWwA
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 23 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
rapikaty celer omacka,
okurkova kysela polevka,
omáčka veluté,
veluté,
recept na veluté,
co z řapíkatého celeru,
koprové velouté,
polévka z kyselé okurky,
kysele okurky,
celerove veloute,
kyselé okurky recept,
velute omáčka,
omáčka řapíkatý celer,
jak použit řapíkaty celer,
polévka kyselé okurky,
omáčka z kyselé okurky,
velouté polévka,
kam použít řapíkatý celer recepty,
smetanove rybi velute,
co je velute
Suroviny:
vývar masový,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
pepř zelený,
celer,
houby čerstvé,
okurky sterilované,
hořčice hrubozrnná
Komentáře (14)