Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 201 kJ / 1 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,99 g |
Tuky | 73,22 g |
Vláknina | 35,26 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,71 g |
Sacharidy | 225,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těstoviny smícháme, vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do mikrotenové folie a necháme v chladu cca 45 minut odpočinout.
Krok 2: Pórek nakrájíme na drobno, krátce orestujeme na olivovém oleji. Přidáme na menší kousky pokrájené žampiony, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme do měkka cca 15 minut. Necháme vychladnout a přimícháme nastrouhanou mozzarellu.
Krok 3: Všechny suroviny na omáčku dáme do zapékací nádoby (zeleninu nakrájíme na větší kusy), promícháme a při 160°C cca 1 hodinu pečeme.
Krok 4: Necháme trochu vychladnout i s vypečenou šťávou a přendáme do foof procesoru, přidáme rajčata ve vlastní šťávě, černé olivy, kapary, bazalku a rozmixujeme na kaši. Na mírném ohni necháme cca 15 minut probublat a dochutíme cukrem, solí a pepřem.
Krok 5: Těsto na pomoučněné pracovní ploše rozválíme na tenký plát a vykrajujeme kolečka. Na každé kolečko dáme lžíci náplně, kraje potřeme rozšlehaným vajíčkem a pomocí formičky uzavřeme.
Krok 6: Vaříme v osolené vroucí vodě doměkka. Promícháme s kapkou olivového oleje. Podáváme s pečenou omáčkou.
Zveřejněno 5. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnY5
Moje poznámka
Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnY5
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 3 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 5 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 15 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 35 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 1 hodinou
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 3 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
omacka na ravioli,
ravioli s houbami,
domácí ravioli,
napln do raviol,
příprava raviol,
ravioli recept,
domácí ravioli s houbami,
ravioly s houbami,
raviol,
testo ravioli,
testo na ravioli,
ravioli testo,
domaci ravioly,
recept na ravioli,
ravioli s hribky,
houbové raviolly,
omáčka na ravioli recept top,
ravioli ricottou a s houbovou omáčkou,
omacka raviolly,
ravioly z houbama
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
vejce,
olej olivový,
sůl,
voda,
žampióny,
pórek,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
rajče,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
fenykl,
lusk paprikový,
tymián,
ocet balsamiko,
olej olivový,
sůl,
rajče ve vlastní šťávě,
olivy černé,
kapary,
bazalka čerstvá,
cukr třtinový,
sůl,
pepř
Komentáře (19)