Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 793 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,08 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 211,60 g |
Postup přípravy
Brambory uvaříme do měkka, scedíme a vrátíme na sporák a necháme všechnu zbylou vodu odpařit z brambor. Jakmile se zbavíme zbývající vody, tak brambory pečlivě rozmačkáme. Nejprve přidáme máslo a rozmícháme dohladka. Teprve poté přidáme smetanu a trochu mléka. Obojí jsme předem zahřáli. Nakonec přidáme nasekanou "zeleň". Dle chuti dosolíme. Kaši necháme před podáváním chvíli odpočinout. Krok 5: Prsíčka si nakrájíme na tenké plátky (maso musí být uvnitř růžové a být hodně šťavnaté), přelijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 10. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KjZ
Moje poznámka
Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KjZ
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 36 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 43 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 50 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
filírované maso,
filírovaná panenka,
filírovaná vepřová panenka,
filirovana kachni prsicka,
filírovaná kuřecí prsa,
filírování masa,
kachní prsa se švestkovou omáčkou,
filirovany steak,
flirovana,
kachní prsa,
filírované kuřecí prsíčka,
co je filírovane maso,
filírované kachní prsíčka,
co je filírovaná panenka,
kachna recepty,
kachní prsa se švestkami,
kachní prsíčka se švestkovou omáčkou,
co je to filírované maso,
filirovane kureci prso,
filirované kuřeci
Suroviny:
prsa kachní,
sůl,
pepř,
povidla švestková,
švestky sušené,
slivovice,
vývar kachní,
brambory,
smetana,
mléko,
máslo,
sůl,
petržel,
pažitka
Komentáře (13)