Boršč z Arbatu
Výrobě této tradiční ukrajinské pochoutky je zapotřebí věnovat mnoho času, ale nikdo nebude litovat, protože je zkrátka vynikající. Doporučujeme uvařit této polévky větší množství, aby vám nepochybělo.
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 129 kJ / 2 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,10 g |
Tuky | 157,20 g |
Vláknina | 49,92 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,34 g |
Sacharidy | 163,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč z Arbatu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPox
Moje poznámka
Boršč z Arbatu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPox
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Andělská čokoláda
Přidáno před 4 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 17 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 1 hodinou
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 1 hodinou
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 15 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 15 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 15 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 17 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 17 hodinami
Tématické fráze:
arbat praha,
boršč,
pirožky ze slovanského domu,
arbat na příkopech,
boršč recept,
borč-polévka,
boršč z vepřového masa,
arbat hranolky,
top recepty boršč,
boršč bez masa,
nejlepsi borsc,
restaurace arbat,
arbat,
arbat v praze,
restaurace arbat praha,
boršč v jednom hrnci,
boršč ze tří druhů masa,
boršč v praze,
hranolky z arbatu,
borst
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
kýta vepřová,
špek,
kost hovězí,
cibule,
řepa červená,
zelí bílé,
mrkev,
petržel,
celer,
rajče cherry,
protlak rajčatový,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
máslo,
koření nové koření,
bobkový list,
cukr,
ocet,
šťáva citronová,
pepř mletý,
sůl,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (89)