Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Řapíkatá"přesnídávková polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 301 kJ /
550 kcal
Bílkoviny17,59 g
Tuky19,55 g
Vláknina10,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,37 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na tenké půlměsíčky nakrájenou klobásu a restujeme cca 2minuty, až pustí šťávu. Krok 2: Přidáme na silnější půlměsíčky nakrájené řapíky a promícháme. Krok 3: Vše zalijeme vývarem, přidáme rajčatovou šťávu a vaříme 15minut. Krok 4: Poté přidáme uvařené kroupy, fazole, česnek a necháme projít varem. Dle potřeby dochutíme solí.

Podáváme nejlépe s čerstvým pečivem.

Zveřejněno 18. 2. 2013

Poznámka autorky Anna Kocikova

Pokud použijeme fazole chilli, nebo v nějaké jiné pikantní, či rajské omáčce, dáme i s nálevem.

Tuhle dobrotu jsem vařila včera a dnes po odležení byla krásně pikantní a moc dobrá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N1v2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N1v2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

ali.ur@seznam.cz:Ali,jsem ráda,že chutnalo.Moc jsi mě komentíkem potěšila:-)Děkuji:-K:-K

ali.ur@seznam.cz 26. 2. 2013 09:18
Vznikající polévka,výborné chuti a sytá.Uvařila jsem jí v našem schneck baru a během chvilky a s velkým úspěchem byla vyprodaná.:yes::-)):-p

AniCiz:Ani,Jani-děkuji:-):-K

:yes:uloženo..jako vždy parádně naservírovaná dobrota:-K:-K:-K

ach, jo - zase:-p:yes:

Potěšili jste mě hezkými komentáři:-*děkuji:-K
Coleto:-K:-K:-))

:-p:-p:yes::yes:

Krásný recept a foto, ostatně, jako vždy, Aničko. Výborné!! Vaše recepty nemají chybu (ps. také patřím mezi milovníky býčích žláz;-) a Vaše recepty na ně jsou bezvadné.

Krásná polévka,na té by si pošmaknul manžel,já ne,protože fazole nemusím,ale bod přidám a mám zas typ na polévku pro manžela:-)):yes:

:yes::yes::yes:

Moc pekna polevka..:yes::yes:

:-p:yes: krásná polívčička;-):-K

Miluju fazole a Ty to Aničko víš:-?;-) A tahle polévečka musí být moc dobrá. Krásné foto :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p

Tématické fráze:
řapíkatá polévka, rapikata polevka recept, polévka z řapíku, recept na řapíkatou polévku, řapíkatá polévka s mrkví, přesnídávková polévka, přesnídávkové polévky, rapikata pórková polévka, řepíkatá polévka recept, brokolicovo rapikata polévka recept, repikata polévka, polévka z řapíkatého celeru a fazolí, polévky se řapíkem, polévka brokolicová přesnídávková, řapíkatá celer recepty

Suroviny:
olej, cibule, klobása pikantní, celer řapíkatý, vývar, šťáva rajčatová, krupky, fazole červené, česnek, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu