Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,06 g |
Tuky | 29,75 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek v kedlubnovém krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkLr
Moje poznámka
Vepřový plátek v kedlubnovém krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkLr
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 2 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnový krém,
vepřové plátky na kedlubnu,
vepřové plátky s kedluben,
vepřové v kedlubnovém zelí,
vepřové plátky s kedlubnou,
vepřový krém,
vepřový plátek na kedlubnách,
kedlubnové grilování,
jak dlouho dusit vepřový plátek,
veprovy platek na gazdovsky platek,
jak dlouho dusit kedlubnové zelí,
babica knedlo vepro zeli,
kedlubnové zelí babica,
kedlubnové zelí se slaninou,
kedlubnove duseni,
uprava gazdovske slaniny,
kedlubnové zelí - co k němu,
pecene kure s kedlubnove zeli,
kedlubny na plátky,
babicovi recepty 11.5.2013
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
kedlubna,
hořčice plnotučná,
sůl,
olej,
libeček,
Komentáře (32)