Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,82 g |
Tuky | 15,43 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 37,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polentové jednohubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jg95
Moje poznámka
Polentové jednohubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jg95
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 7 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 11 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 13 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 2 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 3 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 3 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 5 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 5 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 7 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 7 hodinami
Tématické fráze:
luxusní jednohubky,
bezlepkové jednohubky,
schwarzwaldská šunka jednohubky,
jednohubky,
jednohubky recepty,
schwarzwaldská šunka wikipedia,
jednohubky apetit,
polentové muffiny,
schwarzwaldská šunka predkrm,
caprese jednohubky,
jednohubky recept,
schwarzwaldská šunka,
polentové cukroví,
polentové mufiny,
recepty na jednohubky,
quacamole wikipedie,
recepty na luxusni jednohubky,
schwarzwaldská šunka wikipedie,
polentové,
polentové recepty
Suroviny:
polenta instantní,
pecorino,
máslo,
sůl,
pepř,
šunka parmská,
brusinky sušené,
gorgonzola
Komentáře (16)