Suroviny
Porce: asi 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 751 kJ / 1 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,25 g |
Tuky | 74,29 g |
Vláknina | 51,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 170,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecký salát z quinoi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqzL
Moje poznámka
Řecký salát z quinoi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqzL
Nejnovější recepty
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 2 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 35 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 2 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 2 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 3 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 3 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 4 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 5 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 6 hodinami
Tématické fráze:
kinoa,
recepty z quinoi,
řecký salát,
vaření quinoi,
oqina salat,
salat z qinoi,
salát polníček,
salát z guinoi,
salat z cervene quinoi,
salát z guinoa,
kinoa - recept,
salát s qinoa,
quinoa recept,
kinoa recepty,
salát z quinoi a a zeleniny,
qinoa salát recept,
salat z qui,
salat z quiona,
guinoa salát recept,
keftedes s z bulguru
Suroviny:
quinoa,
rajče cherry,
okurka čerstvá,
cibule červená,
sýr feta,
olivy černé,
sůl,
pepř,
olej olivový,
ocet vinný červený,
koření oregáno sušené,
sůl
Komentáře (4)