Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 0,37 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí vývar z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoQO
Moje poznámka
Rybí vývar z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoQO
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 10 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 30 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
rybí vývar z kapra,
rybí polévka v pomalém hrnci,
vývar z kapra,
rybí polévka z pomalého hrnce,
hovězí vývar v pomalém hrnci,
kapří vývar,
kapr v pomalém hrnci,
rybí polévka v v pomalém hrnci,
kapr pomalý hrnec recept,
pomalý hrnec recept na hovězí vývar,
rybí polévka z v pomalém hrnci,
rybí polévka z kapra v pomalém hrnci,
pomaly hrnec rybi polevka,
recepty pro pomalý hrnec,
hrnec na vývar,
rybí polévka v pomalém hrnci,
rybi polevka z pomalém hrnci,
rybípolévkaz pomalém,
www rybipolevka cz,
vývar z z kapra
Suroviny:
hlava kapří,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
cibule,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl
Komentáře (6)
...ale toto není rybí polévka.
Toto je přípravná fáze - vývar, který se posléze (společně z hlav obraným masem) přidá k zeleninovému základu který popisujete vy
http://www.labuznik.cz/recept/stedrovecerni-rybi-p...