Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 10 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 6 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 8 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 10 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 10 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 11 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 11 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 12 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (35)