Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 396 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,28 g |
Tuky | 63,47 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 31,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostelecké jelení maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wV2
Moje poznámka
Kostelecké jelení maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wV2
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 9 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 10 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 8 minutami
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 39 minutami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 1 hodinou
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 1 hodinou
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 2 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 4 hodinami
Pomerančová bábovka
kodrla před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jeleního masa,
příprava jeleního masa,
pokrmy z jelena,
recept z jeleního masa,
recepty z jelena,
jelení maso na zelenině,
jelení výpečky,
jelení přední,
jelení krk recept,
jelen recepty,
pokrmy z jeleního masa,
jelení krk recepty,
jelenní maso recepty,
recepty s jeleního masa,
pokrm z jelena,
jelení recepty,
výpečky z jeleního masa,
jeleni,
jjelenní maso recepty,
jelení krk priprava
Suroviny:
maso jelení,
slanina uzená,
máslo,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření hřebíček,
tymián,
ocet,
cukr krystal,
šťáva citronová,
víno červené suché,
marmeláda rybízová,
jíška tmavá hotová,
sůl,
masox
Komentáře (9)