Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,21 g |
Tuky | 35,64 g |
Vláknina | 13,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/bYK
Moje poznámka
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/bYK
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 2 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 4 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 7 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 7 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 9 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 13 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
polévka gazpacho,
gazpacho recept,
recept gazpacho,
recept na gazpacho,
gazpacho pohlreich,
co je gazpacho,
gazpacho,
rajčatové gazpacho,
španělská rajčatová polévka,
recept palea,
gazpacho polevka,
polévka gazpacho recept,
gaspacio,
videorecepty ivanka,
co je to gazpacho,
polévka gazpacho pohlreich,
recepty gaspacio,
rajčatové gaspacho,
wok recepty,
gospačo polévka
Suroviny:
okurka čerstvá,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
česnek,
olej,
ocet,
šťáva citronová,
protlak rajčatový,
šťáva rajčatová,
sůl,
pepř
Komentáře (7)