Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,30 g |
| Tuky | 11,49 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 46 mg |
| Sodík | 182 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 42,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařená italská "šlehačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30JM
Moje poznámka
Vařená italská "šlehačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30JM
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 1 hodinou
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 3 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 4 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 5 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 5 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 5 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 6 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 6 hodinami
Tématické fráze:
panacota láďa hruška,
panacota v prášku,
recept na italskou šlehačku,
recept na vařenou šlehačku,
šlehačka v prášku,
prášková šlehačka,
varena zakysaná smetana do dortu,
italská panacota,
varena šlehačka na dort,
tncz malinová štáva,
malinová štáva vařená,
jak se dela italska slehacka,
recept italské obrázky,
řezy z vařené šlehačky,
varena slehacka do cukrovi,
panacota se zakysané smetany,
šlehačka kakaová v prášku,
panacota konzistence,
vařená pařížská šlehačka,
panacota od ládi hrušky
Suroviny:
želatina prášková,
voda,
mouka hladká,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
voda,
bílek,
šťáva limetková,
smetana zakysaná
Komentáře (7)