Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,30 g |
Tuky | 11,49 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 42,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařená italská "šlehačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30JM
Moje poznámka
Vařená italská "šlehačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30JM
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 16 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 1 hodinou
Jablkovo tvarohový řez
malami před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 11 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 11 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 12 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 13 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 13 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 13 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 13 hodinami
Tématické fráze:
panacota láďa hruška,
panacota v prášku,
recept na italskou šlehačku,
recept na vařenou šlehačku,
šlehačka v prášku,
prášková šlehačka,
varena zakysaná smetana do dortu,
italská panacota,
varena šlehačka na dort,
tncz malinová štáva,
malinová štáva vařená,
jak se dela italska slehacka,
recept italské obrázky,
řezy z vařené šlehačky,
varena slehacka do cukrovi,
panacota se zakysané smetany,
šlehačka kakaová v prášku,
panacota konzistence,
vařená pařížská šlehačka,
panacota od ládi hrušky
Suroviny:
želatina prášková,
voda,
mouka hladká,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
voda,
bílek,
šťáva limetková,
smetana zakysaná
Komentáře (6)